Vacature Online marketeer (Stage)

Marketing/communicatie

Zoek jij een flexibele en uitdagende stage plek in een groeiend en ambitieus team? Wij zoeken een enthousiaste online marketeer! Je bent een schakel binnen ons team en de doelgroep en zet de tools in  om onze diensten naar buiten te brengen.

Je hebt contact met de andere personen uit het team van DNTS en stelt een mediaplan op waarbij je verschillende kanalen inzet (zoals SEO, maar ook kanalen als LinkedIn, Facebook en Instagram). Je komt één keer per week samen met het team, hierbij deel je jouw ervaringen en wat je nodig hebt van het team om jouw mediaplan te realiseren. Je ziet het als een uitdaging om jouw creativiteit in te zetten en haalt plezier uit resultaten. Je voert campagnes uit en denkt mee in het optimaliseren hiervan. Je werkt samen met je collega’s om ervoor te zorgen dat de online kennisbank en de communicatie die hierbij hoort, up to date blijft.   

Wat bieden we jou?

  • Meedraaien in een groeiende en ambitieuze organisatie
  • Veel flexibiliteit in je in te delen uren (hierdoor makkelijk te combineren met je studie)
  • De vrijheid om je eigen mediaplan op te stellen

Wat vragen we van jou?

– Je volgt een Bachelor opleiding
– Je bent creatief en zelfstandig, pakt dingen graag zelf op
– Je voelt je competent in het werk als Online Marketeer
– Je hebt affiniteit met onze concept en onze visie

Wil je meegroeien met DNTS en misschien na je stage zelfs blijven? Dan ben je bij ons aan het goede adres!

DNST
DNTS heeft een vernieuwende kijk op leren en ontwikkelen. We bundelen verschillende expertises om ouders en jongeren op een laagdrempelige manier ondersteuning te bieden. Geen lange wachttijden of verwijzingen. We willen het verschil maken en daar waar mensen vastlopen, beweging creëren.

Denk jij bij het lezen van deze vacature: dit is iets voor mij! Wil jij een volgende stap maken en je aansluiten bij ons? Solliciteer dan meteen! We kijken er naar uit om je te ontmoeten. 

Volg ons op social media